NAČINI PLAĆANJA

Poštovani korisnici,

Koto Derma je specijalizovana kompanija koja se bavi proizvodnjom i plasmanom kozmetičkih proizvoda, savetovanjem i pružanjem usluga iz oblasti farmacije i dermofarmacije, odnosno nege, zaštite i rehabilitacije kože lica i tela i trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo najbolje uslove, kao i da u najskorijoj budućnosti pružimo kompletnu online uslugu i olakšamo proces kupovine, tako da Vi možete ostati kod kuće, a nas pustiti da radimo za Vas.

Gotovinski (POUZEĆEM)

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. U koliko niste u mogućnosti da preuzmete pošiljku na ugovoreni dan isporuke, Vaša pošiljka će biti dostupna za preuzimanje 5 radnih dana u pošti prema evidentiranoj adresi. Zaposleni u Koto Dermi su u mogućnosti da Vam daju broj adresnice radi lakšeg preuzimanja pošiljke.

Gotovinski (Plaćanje u maloprodaji)

Robu iz našeg širokog asortimana možete platiti gotovinom ili platnim karticama (visa, dina, master, maestro) u maloprodajnom objektu, Zdravstvenoj Ustanovi Apoteci Koto Derma, ul. Braće Nedića 12, Beograd.